Klubske mizice lahko gostijo vse dobre prijatelje

Posted by

Steklene naj imajo kar v lokalih!
Klubske mizice so izjemno koristen, priročen, lahko celo okrasen kos pohištva, ki ga največkrat uporabljamo v dnevni sobi. Poudarjam, največkrat, kajti v resnici, so lahko z malo domišljije primerne za uporabi tudi kje drugje. Klubske mizice se lahko zelo razlikujejo med seboj po obliki. Klubske mizice
Sam imam najraje tiste večje, pravokotne, malo višje in iz trdega, masivnega lesa. Če česa ne maram, so to tiste visoke, okrogle in povsem nestabilne klubske mizice, ki so zame kvečjemu primerne za kak lokal, ki hoče na majhno mesto privabiti čimveč ljudi, da na hitro posrebajo tisto kavico, pokadijo cigaret, malce poklepetajo in gredo novim dogodivščinam nasproti, lastnik lokala pa jih hitro umije, saj je steklo najlažje umivati in že čakajo na naslednje goste. Sam jih res ne mara, ne samo ker so majhne in ker se hitro zanihajo ali celo prevrnejo, ampak tudi zato, ker ne maram tistega zvoka, ko se kozarec ali karkoli drugega, denimo mobilni telefon, porcelanasti pepelnik ali drobiž, ki vam ga vrača natakarica, dotakne stekla na mizici.

Naj bodo večje in iz masivnega lesa

Klubska-mizica

Večje in lesene klubske mizice pa so krasna stvar. Na njih je veliko prostora, tako da če jih imate na sredi dnevne sobe, ob dvosedi sedežni garnituri, se prav ponujajo, da bi postregle vsem zbranim gostom. Namesto, da jih na prigrizek vabite v kuhinjo, jih lahko pogostite kar na veliki mizici sredi dnevne sobe, udobno nameščene na vaši sedežni, medtem pa lahko pogledate še kakšen športni dogodek na televiziji, poklepetate ali pa odigrate kakšno družabno igro. Res ne razumem, zakaj nekateri tako radi ugašajo televizijo, če pridejo gostje in se jim to zdi vljudno. Potem je v trenutku, ko nihče nima kaj za povedati takoj nekomu nerodno in bi rad odšel domov. Torej v resnici je gostitelj spravil gosta v izjemno neprijeten položaj in s tem, ko je poskušal biti vljuden, je bil v resnici celo nesramen, saj kaže, da bi se rad obiskov čimprej znebil.

Dobre ideje, dobra družba

Klubske mizice pa niso samo za v dnevno sobo. Izjemno uporabnost pokažejo tudi v predelanih garažah ali kleteh, ki jih uporablja v prvi vrsti moška družba. Sploh če je v bližini še kaka računalniška konzola za igranje iger ali kak pikado. Odlično se klubske mizice obnesejo tudi na večjih balkonih, celo na verandah in vrtovih ali pa če imate takšno mansardno podstrešje, da za bivanje ravno ni, če pa ga lepo uredite in počistite, pa lahko postane krasna dnevna soba ali soba za druženje, igranje namiznih iger in podobno. Ko boste torej naslednjič razmišljali, ali naj bo bela ali rjava in ali naj bo les hrast, bor ali oreh, se raje vprašajte, kje bo njega uporabna vrednost največja in poiščite primeren prostor zanjo.

Članki iz iste kategorije: