msm

Super živilo MSM cena

Posted by

Naše zdravje nima cene, saj je neprecenljivo, enako pa velja tudi za dobro počutje. Kaj bi dali včasih, da bi imeli samo kanček energije več ali da se ne bi počutili tako izmozgani in utrujeni! Prav tako bi dali vse, da bi lahko ozdraveli, kadar zbolimo, oziroma da bi čim hitreje ozdraveli naši bližnji. Pri tem si lahko pomagamo z različnimi super živili, med katerimi je tudi naravni žveplov mineral ali MSM.msm

MSM cena je odvisna od tega, kje ga kupite, a pri tem bodite pazljivi – bolj pomembno kot sama cena je namreč to, kako kvaliteten žveplov mineral za to ceno dobite. Zato ga kupujte le v trgovinah, ki jim lahko zaupate!

Tako kot vsako drugo super živilo je tudi MSM prehransko dopolnilo, ki ga lahko uživate kot dodatek, ki vam bo pomagal do boljšega počutja. MSM cena tako ni le cena za žveplov mineral, temveč cena za boljše počutje, ki omogoča tudi bolj kvalitetno življenje.

Kaj sploh je MSM?

Kot že omenjeno, je MSM žveplov mineral, ki ga najdemo tudi v naravi. Nahaja se v veliko različnih živilih, zato ga zaužijemo s prehrano. Žal pa je naša prehrana predelana, s čimer se uniči tudi velik del tega pomembnega minerala.

Naše telo naravni žveplov mineral MSM ga potrebuje v velikih količinah, še posebej pa bi ga potrebovalo takrat, ko smo pod stresom, imamo večje energijske potrebe ali pa smo preobremenjeni. To se pozna tako na psihični kot na telesni ravni, zato si moramo v takšnih trenutkih pomagati tako, da vzamemo super živilo in poskrbimo za svoje zdravje.

Kako jemati MSM?

Žveplov mineral v prahu jemljemo v majhnih dozah vsakodnevno. Najbolje kar zjutraj na tešče, da telesu takoj, ko se prebudi, damo veliko dozo energije, ki jo bomo potrebovali za premagovanje vsakodnevnih obveznosti in za boljše počutje.

Najlažje ga boste vzeli tako, da boste prah pomešali s tekočino. To je običajno voda. Priporoča se jemanje ene ali dveh žličk žveplovega prahu dnevno. Mineral se bolje absorbira v naše telo, če ga jemljemo skupaj z vitaminom C, ki ima tudi že sam po sebi pozitivne učinke na naše zdravje.

https://www.youtube.com/watch?v=XvhI-tID0JM

Članki iz iste kategorije: