Dnevni regali glede na stil sobe

Posted by

Ko opremljate dnevno sobo, ste pri nakupovanju novega pohištva osredotočeni zlasti na izbiro prave sedežne garniture in dnevnega regala. Vsekakor ne smete pozabiti na še druge pomembnejše elemente, ki so v dnevni nepogrešljivi. 

Dnevni regali izjemno pomembno pripomorejo k celotnemu videzu prostora, zato mora biti njihova izbira preudarna. Ni pomembno samo, kako so videti, temveč tudi, da so dovolj uporabni in narejeni iz kakovostnih materialov. 

Vrste regalov za dnevni prostor 

Izbira regalov za dnevni prostor je povezana z več dejavniki. Sicer pa boste na trgu našli različne vrste regalov, na primer okrasne, knjižne, odprte ali zaprte regale, poličnike ter še druge. 

Najpogosteje se pri nakupu osredotočate kar na dnevni sestav. Ta vključuje omaro, regal, poličnik, polico ter okrasni regal. Različni tipski dnevni regali stanejo približno od 20 evrov dalje. Za regale po meri boste odšteli nekoliko več denarja. 

Izbira regala glede na stil dnevne 

Vsi dnevni regali ne sodijo v vse dnevne prostore, saj se te med seboj razlikujejo tudi na stil. Ločimo moderne, italijanske, podeželske, skandinavske in še druge stile dnevnih sob. Po drugi strani pa se lahko tudi različni stili med seboj lepo dopolnjujejo. 

Številni kupci se odločijo za dnevno pohištvo, ki v prostoru ustvari občutek domačnosti ter celo povezane kaotičnosti. Obenem se ozirajo na to, da dnevni regali ter ostalo pohištvo v prostoru ne zavzame preveč prostora.

Preberite si še naslednji članek: AŽ panj kot izjemno natančno izdelana vrsta panja

AŽ-panj je trdno in natančno izdelan iz najmanj tri leta sušenih smrekovih desk. Les za panje mora biti brez grč, ki lahko pozneje izpadajo.

Regali za manjše dnevne sobe 

Za manjše dnevne sobe so najprimernejši vgradni dnevni regali. Te lahko vgrajujete pod strop dnevne sobe, med dve zidni steni, v kot, v prostorsko nišo ter podobno. 

https://www.youtube.com/watch?v=oRxjWwsL9yE&feature=emb_title

Vgradni dnevni regali so tudi sicer izjemno praktični. Vanje lahko shranjujete knjige, fotoalbume, obenem dobro služijo kot vgradne omare, v katere spravljate sezonska oblačila. 

Odlična ponudba regalov v spletni trgovini 

Še najbolje je, da pred nakupom dnevnega regala ter ostalih kosov pohištva za svoj dom, obiščete spletno trgovino volino.si. V njej lahko najdete pestro ponudbo regalov za prav vse stile ter velikosti dnevnih sob. 

Če je vaš dnevni prostor nekoliko manjši, vam bodo dnevni regali verjetno služili bolj za okras kot pa kaj drugega. V takem primeru lahko izbirate tudi med tistimi cenejšimi, ki pa so ravno tako kakovostni. 

Članki iz iste kategorije: