Popolni regali za dnevno sobo

Posted by

Pri renoviranju dnevne sobe ne izbirajte le novega kavča ali sedežnih garnitur, temveč tudi nove regale za dnevno sobo. Dovršen in moderen videz dnevne sobe boste dosegli s popolno renovacijo celotne dnevne sobe.

Pred nakupom pohištva razmislite o končnem videzu sobe

Regali za dnevno sobo bodo popolnoma obnovili izgled vaše dnevne sobe in ji dodali svežino. Vrsto realov izberite glede na videz in časovni pridih, ki ga želite doseči. Pri tem izbirajte med klasično in večno eleganco lesa ter modernimi nesimetričnim kombinacijam pohištva.

Klasična eleganca in drzna modernost

V primeru, da prisegate na klasiko, izberite masivne lesene regale in jih dopolnite z ujemajočo sedežno garnituro ter novo preprogo. Vsi, ki prisegate na sledenje novim trendom in na bolj moderne drzne linije, izberite pohištveni sestav v visokem sijaju v kombinaciji z lesom. Nadvse popularni so tudi v beli ali črni mat barvi. Prednost mat barve je v tem, da se na njej ne poznajo prstni odtisi ali prah. Tako pohištvo je izjemno primerno za vse domove z malčki.

Izpostavite posamezne detajle z LED osvetlitvijo

Posamezne dele dnevne sobe dodatno izpostavite s posebno LED osvetlitvijo. Osvetlitev lahko namestite na steno in usmerite v posamezne dele pohištva ali pa jo namestite neposredno na regale. Z osvetlitvijo bodo vaši regali za dnevno sobo vidni tudi v temi. LED osvetlitev bo poskrbela dovršen videz vaše dnevne sobe.

Bodite drzni in inovativni

Opremljanje dnevne sobe naj za vas ne bo nadloga, temveč prijeten izziv. Uživajte v kombiniranju barv lesa s črno ali belo barvo. Poigrajte se z različnimi strukturami in oblikami pohištva. Pri izbiri nove opreme za dnevno sobo ste lahko drzni in inovativni. Nekateri dnevni seti naj bodo pritrjeni na steno, druge dele pohištva pa postavite kar na tla. Klasičnih pravil o simetriji in usklajenosti ni več. Notranji oblikovalci prisegajo na malo kaosa.

Članki iz iste kategorije: