Weber Spirit E-310 dobi najvišje ocene za izgled žara

Posted by

Obstajata dve stvari, ki izstopata pri prenosnem plinskem žaru Weber Spirit II E-310. Je lep in ima čvrsto konstrukcijo. Nerjaveče jeklo in črni videz sta absolutna klasika. Weber dobi najvišje ocene za videz žara. Tisto, zaradi česar je Weber Spirit tako dober, je to, da je stil skladen s kakovostjo. To ni samo tanek sloj barve iz nerjavečega jekla. To je pravo jeklo. Tudi gumbi na žaru so iz nerjavečega jekla. Izdelki, ki delujejo, so odlični in trajajo celo življenje, so tisti, s katerim se morajo moški obkrožiti.

Žar z natančnostjo

Ugibanja pri peki na žaru Weber Spirit ne obstajajo. Prvič, v toplotnem sistemu ni toplih/hladnih točk ali napak. Če merilnik temperature kaže 180 stopinj, potem ima prenosni plinski žar Weber Spirit II E-310 180 stopinj . Za krmiljenje gorilnikov je potreben samo obrniti gumb. Če želite varčevati s plinom, lahko izberete, koliko od treh gorilnikov želite prižgati. Vaš žar bo dosegel želeno temperaturo v samo desetih minutah.

Pripravite hrano za družino ali zabavo

Če nameravate svoj denar vložiti v prenosni plinski žar Weber Spirit II E-310, potem ga tudi uporabljajte. Na srečo je Weber zgrajen tako, da lahko traja tudi z veliko uporabo. Zakurite žar za vašo družino večkrat na teden. Vsakdo ima rad meso na žaru. Poleg tega je čiščenje in vzdrževanje žara enostavno. Weber ima 3412 kvadratnih centimetrov celotne površine za kuhanje. To lahko zadovolji potrebe do 10 gostov.

Visoka toplota + tirnice za aromo = lepi odtisi na hrani

Če imate radi pečeno meso na žaru, potem morate preizkusiti Weber. Weber je zelo ponosen na svoje patentirane tirnice za aromo. Moram jih pohvaliti; njihove posebne rešetke pustijo čudovite odtise.

Članki iz iste kategorije: