Tekalna steza Sole F65

Posted by

Če ste ravno v fazi nakupa močne tekalne steze, katera vas tudi tekom napornega treninga ne bo pustila na cedilu, potem je Sole 65 to kar iščete!

Kaj vam nudi tekalna steza Sole F65? Nudi vam maksimalno udobje, personalizirane programe treningov, možnost posodabljanja in shranjevanja podatkov o treningih in predvsem visoko kakovostno konstrukcijo.

Sole-F65-1

Motor
Vsak tekač si želi, da bi njegova steza delovala brezhibno. Izbiral Sole F65 je odlična izbira kar se motorja tiče, saj je motor vzdržljiv, deluje tiho in brezhibno. Tudi med kontinuiranimi vadbami, vam tako ni potrebno skrbeti, da bi šlo kaj narobe. Motor ima tudi posebno funkcijo, katera omogoča tekaču, da se pred pričetkom treninga segreje na minimalni hitrosti (0,5 mph).

Hitrost in naklon
V kolikor potrebujete dodatne izzive pri premagovanju kilometrov na tekalni stezi, potem vas bod funkcija naklona zagotovo navdušila, saj bo vse skupaj samo otežila. Poleg tega, da lahko svoj tempo rekreacije regulirate vse od 0,5 pa do 12 mph, lahko nastavite tudi naklon vse do 15%.

LCD zaslon in programi treningov
Prav vsak, ki se redno ukvarja z vadbo, si želi možnosti vpogleda v že opravljene treninge ali spremljanje nekaterih komponent med samo vadbo. 7,5˝display vam omogoča jasen vpogled v podatke o treningu, tako med, kot tudi po njem. Sicer ima ta model tekalne steze zgolj 10′ predhodno nastavljenih treningov, vendar pa so te razdeljeni v določene kategorije: na voljo je 6 programov za kurjenje maščob in kardio treninga, 2 personalizirana programa treningov ter 2 treninga, ki se osredotočata predvsem na srčni utrip.

Seveda pa se pri tem ne končajo prednosti te tekalne steze Sole F65. Na voljo imate brezžično merjenje srčnega utripa med samo vadbo, priključitev mp3 predvajalnika ali povezavo preko »modrega zoba«. Poleg vsega pa jo lahko potisnete tudi v najmanjši kot, saj je zasnovana na način, da zavzame čim manj prostora!

Članki iz iste kategorije: