Ocena nootropika Lumonol

Posted by

Ko opazujete široko paleto reklam za zdravila, se lahko začnemo spraševati, kaj so ljudje delali, preden so obstajale farmacevtske družbe za proizvodnjo teh kemikalij. Odgovor pa je preprost; ljudje so se zanašali na naravo in ta trend postaja vse bolj priljubljen. Lumonol je naravni dodatek, ki naj bi prinašal koristi možganom. Lumonol je precej nov na področju nootropikov, ki so postali nenavadno priljubljeni po filmu Limitless.

Medtem ko noben dodatek ne more odkleniti vseh skrivnosti človeškega uma, so nekatere nootropike povezali s povečano kognitivno funkcijo možganov. Lumonol vsebuje več sestavin, ki so bile uporabljene za izboljšanje različnih področij kognitivnega delovanja, in mnoge od njih so prisotne v naravi. Seveda je znanost še vedno potrebna za ustvarjanje učinkovitega nootropika, vendar je dobro videti, da je narava ponovno vključena v proces.

Kaj je Lumonol?

Zlahka ga zamenjamo s kemično spojino Luminol, vendar je Lumonol dodatek, ki se proizvaja za povečanje možganske aktivnosti. Namenjen je predvsem odpravljanju simptomov, ki jih najpogosteje povezujemo s staranjem. Tudi ljudje, ki nikoli ne bodo podlegli stranskim učinkom Alzheimerjeve bolezni in demence, bodo pri staranju opazili upad spomina in kognitivnih funkcij. Pri večini ljudi se ta upad začne pojavljati v tridesetih in napreduje, ko se staramo.

Poročali so, da Lumonol nevtralizira nekatere od teh učinkov in celo poveča umsko zmogljivost pri mlajših ljudeh. Dodatek je postal priljubljen pri študentih, ki so soočeni z ogromnimi mentalnimi napori. Ta dodatek vsebuje kup sestavin, za katere se zdi, da med seboj sodelujejo in povečajo medsebojne učinke. Ker je Lumonol še vedno relativno nov, na voljo ni toliko ocen in mnenj.

Članki iz iste kategorije: