Ocena vrtnega traktorja Husqvarna YTH24V48 Fast Hydro

Posted by

Slabosti:

Glavni opazni problem s traktorjem Fast Hydro je ročka za nastavitev višine. Na traktor z lahkoto sedemo ali sestopimo, druga možnost pa bi bila, da bi bila ročica na tisti strani, kjer se trava prazni. Morda vas bo na začetku motilo, vendar se boste navadili.

Splošna ocena:

Vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 Fast Hydro je odličen s svojo široko rezalno površino, odličnim motorjem in enostavnim upravljanjem. Ta zmogljiv stroj deluje zelo mehko in strokovno. Njegova majhna velikost vam pomaga pri košnji srednje velike trate. Kosilnico lahko uporabite za različne vrste nalog, na katere niste nikoli pomislili.

Skrb za veliko dvorišče je lahko zamudno in zahtevno za ljudi, ki nimajo sposobnosti za opravljanje določenih nalog. Da bi olajšali življenje uporabnikov pri košnji trate, so se kosilnice v zadnjih letih izboljšalie in vrnile nazaj na trg. Vrtni traktorji so dražji od potisnih kosilnic, upravičeno. Izdelani so tako, da se zoperstavijo hribom, majhnim grmom in drugim ostankom na dvoriščih, ki jih je mogoče spregledati.

Opis

YTH24V48, ki ga ponuja Husqvarna, je unikaten dvoriščni traktor. V širino lahko kosi do 122 centimetrov in ima V-Twin Stratton Briggs motor s 24 konjskimi močmi. S pedali krmiljen menjalnik je enostaven za upravljanje in hitro deluje. Novejša funkcija pri vožnji kosilnic in traktorjev je funkcija nadzora hitrosti ali tempomat. Za doseganje odličnih rezultatov vam ni treba stiskati stopala ob pedal. Skupna teža te kosilnice je približno 91 kilogramov. YTH24V48 dobiva moč iz 12-voltne baterije, ki jo je treba kupiti.

Prednosti

Po nekajtedenski uporabi te kosilnice je veliko potrošnikov govorilo o njegovi zmožnosti rezanja zelo težavne trave.

Nakup gnojila za travo online. Gnojilo za jesensko gnojenje trave, za tvorjenje močnejših in globljih korenin, ki zagotavljajo boljše prezimovanje. Preberi več …

Članki iz iste kategorije: