Izvirna darila za Abrahama

Posted by
izvirna-darila-za-abrahama

Kaj kupiti nekomu, ki že ima vse? Kako izbrati idealno darilo za Abrahama? Visoka obletnica, kot je Abraham zahteva pozorno in natančno izbrano darilo. Ne obremenjujte se z iskanjem darila po klasičnih trgovinah. Nakup opravite raje prek spleta.

Personalizirana darila

Nagradite polovico stoletja s plaketo Klub Abrahama s personaliziranim darilom – vgraviranim napisom. Plaketo boste podarili kot pravi sodnik tekme s časom, saj je na voljo v čudoviti rdeči darilni škatli. Vgraviran napis na plaketi bo vašim najbližjim dal vedeti, da ste darilo za Abrahama pozorno izbrali ravno za vašega slavljenca.

Medalja za 50. let

V kolikor želite, da Abrahamovec opomnik za svojo starost nosi ves večer s sabo, se odločite raje kar za medaljo s trakcem. Medalja je narejena iz akrilnega stekla, kar pomeni, da vanjo lahko vgravirate napis po vaši izbiri. Pri napisu se brezskrbno pošalite in dajte vašemu slavljencu vedeti, koliko vam v resnici pomeni.

Plakete za posebne dogodke

Posebno in unikatno darilo za Abrahama predstavljajo tudi plakete za posebne dogodke, ki so narejene iz akrilnega prozornega stekla. Na steklo vgravirajte napis in čestitko za vašega slavljenca ob takšni častitljivi obletnici rojstva.

Majica za slavljenko

Nadvse uporabna, a hkrati tudi šaljiva ideja za darilo za Abrahama je tudi majica Abraham. Vašo slavljenko razveselite z majico z napisom kot je na primer »Čeprav sem abrahamka sem še vedno dobra mačka«. Majico bo dama z veseljem nosila še veliko let, saj ji bo besedilo v ponos.

Avanturistični Abrahamovec si zasluži nekaj več

Za bolj avanturistične posameznike vam svetujemo nakup plakete z motivom motorja ali avtomobila. Navdušence nad jeklenimi konjički bo darilo še posebej razveselilo. V plakete lahko vgravirate tudi slavljenčevo ime, letnico rojstva in kraj bivanja ali praznovanja. Na tak način bo za vse življenje ohranil spomin na to enkratno darilo za Abrahama in zabavo v vaši družbi.

Darilni seti so odlično darilo za vsako žensko ali moškega. Še posebej pa boste razveselili otroke. Preberi več …

Članki iz iste kategorije: