Oktoberfest in žirafa za pivo

Posted by

Obdobje piknikov je že minilo. Sedaj se Oktoberfest bliža z veliko naglico. Vsi si ne moremo privoščiti izleta v Nemčijo, vendar lahko z žirafo za pivo vzdušje Oktoberfesta pripeljete k sebi na dom.Sezona nogometa je tudi v polnem teku, kar pomeni, da je čas tudi za izboljšanje vaše pivske forme.zirafa-za-pivo

Idealno darilo za nogometne navdušence

Žirafa za pivo z nogometnim motivom je idealno darilo za vse nogometne navdušence. Vaši prijatelji se bodo dodobra poveselili in nasmejali ob pitju piva iz žirafe. Žirafa je priročna tudi za vse vrste zabav na prostem ali v zaprtih prostorih, saj njena oblika preprečuje vstop nadležnim žuželkam ali drobcem umazanije, da bi padli v vaše pivo. Žirafa ima na dnu pipico katero lahko odpirate in zapirate po želji.

Žirafa za pivo s hlajenjem in osvetljavo

Nekatere žirafe s prostornino 4 litrov ali več imajo tudi osrednji prostor za led in LED osvetljavo, kar je posebej priročno za zabave na prostem. Osrednji del žirafe napolnite z ledom, ki bo pijačo hladil, istočasno pa je ne bo razredčil. Takšna žirafa je primerna tudi za manjše družbe, kjer posamezniki pivo pijejo počasi in z užitkom, saj se pijača vmes ne segreva in ne redči. Dnevi so sedaj čedalje krajši, tako, da si boste noč osvetlili kar z žirafo za pivo. Pivo, vino ali žgane pijače pa bodo poskrbele, da vas ne bo zeblo.

Popestritev atmosfere v gostilni

Žirafa za pivo je postala prava atrakcija v večini gostiln, saj je prodaja piva v zadnjem času zelo narasla. Žirafe so atraktivne, zabavne, preproste za uporabo in popestrijo dogajanje. Vanje lahko natočite različne vrste pijače, od piva, vina do žganih pijač, saj imajo žirafe različno prostornino. Vaše strežno osebje vam bo tudi hvaležno, saj bodo večjim družbam lahko prinesli le nekaj žiraf iz katerih si bodo stranke same postregle.

Članki iz iste kategorije: