Door to door dostava

Posted by

Kurircek.si poskrbi za hitro in učinkovito door to door dostavo pisem, paketov in ostale pošte. Če se vam zelo mudi in bi za dostavo radi poskrbeli pravočasno, je to najboljša in zagotovo tudi najhitrejša rešitev, ki vam lahko pride prav!

Hitra dostava

Door to door dostava je izraz, ki je vedno bolj znan tudi pri nas oziroma ki ga v Sloveniji poimenujemo tudi dostava od vrat do vrat – gre za tip dostave, pri katerem vam vašega paketa, pisma ali kakšne druge poštne pošiljke ni treba nositi na pošto ali do poštnega nabiralnika oziroma poštomata, ampak se dostavljavec oglasi pri vas, torej pride dejansko do vaših vrat ter prevzame vašo pošiljko. Nato pa ta brez vmesnih poti, ki bi podaljšale dostavo, potuje direktno do vrat naslovnika, ki jo tako prejme takoj, ko je to mogoče.

Na tak način lahko potujejo tako zasebne pošiljke kot tudi poslovne pošiljke, kot so recimo različna pisma, pomembni dokumenti ali pogodbe, ki morajo biti prejeti ali podpisani čim hitreje, ostala pošta, pri kateri je pomembno, da jo prejemnik dobi direktno v roke, in podobno.

Prednosti hitre dostave

Hitra dostava od vrat do vrat ima več prednosti:

  • hitrost dostave
  • pošta potuje direktno do naslovnika
  • pomembna pošiljka 100 % pride na izbrani naslov
  • pošiljka ne čaka v nabiralniku, ampak jo dobi naslovnik v roke
  • ni vam treba hoditi na pošto ali do poštnega nabiralnika
  • prihrani čas tako pošiljatelju kot naslovniku
  • dostava je mogoča tudi v enem dnevu, kar pri navadni pošti ni mogoče

Vse to so le nekatere prednosti, ki jih prinaša takšna vrsta dostave, velikokrat pa je dostava od vrat do vrat pravzaprav edina rešitev v primerih, ko morate poskrbeti, da pošiljka prispe v določenem roku, razen se jo odločite dostaviti sami. V takšnih nujnih primerih se namreč izkaže, da običajna pošta potuje predolgo oziroma da vam je najdaljši čas, ki ga neka pošiljka porabi, da pride od pošiljatelja do prejemnika, veliko predolg.

Sploh pa si v takšnih nujnih primerih težko privoščite, da bi tvegali na primer izgubo pošiljke ali velikansko zamudo dostave zaradi tega, ker bi vmes pošiljka potovala na napačni naslov – kaj takega se pri redni pošti občasno žal tudi zgodi, pri hitri dostavi, ki poteka direktno od vrat pošiljatelja do vrat naslovnika, pa se vam kaj takšnega zares ne more pripetiti, zato gre za dostavo, ki ni samo hitra, ampak tudi za dostavo, ki ji lahko 100 % zaupate, da bo vaša pošiljka varno prišla na svoj cilj.

Članki iz iste kategorije: