Kamere sjcam za spomine na divje avanture

Posted by

Male športne kamere so vse bolj priljubljene, saj ljudje v naravi preživljamo vse več prostega časa, pri tem pa se ukvarjamo z najrazličnejšimi zanimivimi aktivnostmi, ki jih želimo posneti in shraniti za spomin, ali pa deliti s svojimi znanci in prijatelji.Kamere sjcam Sprva je bilo tržišče s športnimi kamerami precej skromni in je ponujalo zgolj kamere dragih proizvajalcev, ki si jih marsikdo ni mogel privoščiti, na srečo pa so korak v to smer hitro naredile tudi manj znane blagovne znamke, ki so se specializirale za športne kamere, ki so primerne tako za adrenalinske aktivnosti kot vodne aktivnosti in vse ostale dogodivščine v naravi, pri katerih nam pride za snemanje prav majhno in trpežno snemalno orodje. Med te spadajo tudi kamere sjcam, ki veljajo za izjemno kakovostne, a cenovno ugodne.

Zakaj so kamere sjcam tako priljubljene?

Ne glede na to, kaj kupujemo, si ljudje vedno želimo dobiti kar najboljšo kakovost za najboljšo ceno, pri tem pa nas vedno zanima tudi, kakšni so dodatki za osnovno orodje. Kupujete majhno športno kamero? Potem gotovo veste, da potrebujete poleg osnovne naprave tudi veliko dodatne opreme: vodotesno ohišje, sistem za pritrjevanje kamere na zapestje, na naglavni trak, na čelado, na kolo ali motor, na avtomobil, na desko za srfanje … Pri marsikateri znamki športnih kamer morate te stvari dokupiti, pri kamerah sjcam pa dobite že v osnovnem paketu večino potrebnih adapterjev in lahko takoj kamero pritrdite na vaš izbrani športni pripomoček ter jo pričnete uporabljati.

Kaj vse nudijo kamere sjcam?

Pri nakupu športne kamere se je potrebno osredotočiti na kar nekaj dejavnikov, ki bistveno vplivajo na kakovost posnetka in tudi na praktičnost pri uporabi. Pomislite predvsem na naslednje:
– kakovost posnetka – velikost slike oziroma število pik pri snemanju in fotografiranju;
– umirjanje slike, da ta ne bo preveč tresoča, kadar snemate iz roke ali iz vozila oziroma med gibanjem;
– možnost približevanja oziroma zoom (če je zoom digitalen, bo pri slabi velikosti slike in približanju slika pri nekaterih znamkah kamer tako rekoč neuporabna);
– možnost nadzora kamere s pomočjo mobilne aplikacije (to vam omogoča, da kamero postavite na oddaljeno mesto in pričnete snemanje s pomočjo upravljanja preko mobilnega telefona).
To so zagotovo zgolj osnovne lastnosti, pri katerih se kamere sjcam lahko pohvalijo kot povsem konkurenčne najbolj znani blagovni znamki športnih kamer oziroma marsikateri njihov model celo močno prekašajo – prodajalci kamer sjcam pa vam bodo seveda postregli še z mnogimi drugimi podrobnostmi, ki vas bodo navdušile in dokazale, da visoka kakovost ne pomeni, da morate za športno kamero odšteti celo bogastvo.

https://www.youtube.com/watch?v=5tMhb4t-hPE

Članki iz iste kategorije: