Stenska ura iz kovinskega urnega mehanizma in samolepilnih nalepk

Posted by

Skorajda v vsakem domu in tudi v drugih domovih lahko na stenah prostorov opazite vsaj eno stensko uro. Te so lahko povsem klasične in na prvi pogled nič kaj posebnega, lahko pa so sodobno zasnovane. To pomeni, da so sestavljene nekoliko drugačne od tistih, ki ste  jih sicer vajeni. 

Stenska ura iz kovinskega mehanizma in samolepilnih nalepk je že na prvi pogled povsem drugačna od običajnih. Je funkcionalna, saj nam pomaga pri ugotavljanju točnega časa, obenem pa poskrbi tudi za še dodatno okrasitev prostora. Lahko jo postavimo številne prostore, najpogosteje pa se dobro ujame s še ostalimi elementi, ki jih postavljamo v dnevne ali spalne prostore. 

Nalepke, ki se jim ne boste morali odreči 

Na trgu se v zadnjem času pojavljajo izjemno lepe nalepke, ki jih lahko pritrdite ne samo na steno, temveč še na številne druge površine vašega doma in drugih objektov. Take nalepke lahko kupite v eni od najbolj priljubljenih spletnih trgovin s tovrstnimi izdelki, ki vam ponuja tudi stensko uro, narejeno na prav poseben način. 

Stenska ura v številnih različicah, privlačne in zanimive 3D nalepke, svetleče nalepke, samolepilne tapete, nalepke za vrata, foto okvirji in še kaj. Vse to si lahko naročite kar preko spleta. Vsi izdelki so izjemno enostavni za uporabo. To pomeni, da jih na izbrano površino lahko namestite hitro, prav tako pa jih lahko hitro odstranite, ne da bi za seboj puščali nepotrebne madeže. 

Stenske ure z različnimi dodatki 

Če se vam že dlje časa zdi, da je vaša stenska ura sila dolgočasna, je čas, da si kupite zanimivejšo, barvitejšo, svetlečo. Spletna trgovina stenska-nalepka.si vam ponuja zelo širok izbor ur za na steno. Med drugim boste lahko izbirali tudi med pisanimi stenskimi urami, ki so namenjene vašim malčkom. 

Stenska ura Emoji Cool 

Emoji so že kar nekaj časa izjemno priljubljene podobe, ki si jih ves čas izmenjavamo preko najrazličnejših elektronskih medijev. Zakaj emoja ne bi občudovali tudi na steni in to kar v obliki stenske ure. 

V spletni trgovini lahko kupite najbolj frajersko uro iz Emoji serije. Preverite, kako tovrstna stenska ura izgleda. Sicer pa je njen premer 30 cm, debelina pa 3 mm. 

Članki iz iste kategorije: