Olepšajmo stene v vsakem prostoru

Posted by

Preprosta namestitev in uporaba

Ko želimo stene prenoviti z novo barvo ali klasičnimi tapetami, je pred nami veliko dela. Poleg tega pa moramo pri barvanju zaščititi tla, izolacijo na oknih ter druge občutljive elemente, ki jih nočemo poškodovati. Tako opravilo je zamudno in tudi drago. To še posebej velja, če prenavljamo stene v podjetniškem okolju, saj to pomeni, da bomo morali nehati obratovati za nekaj časa.

Samolepilne tapete za steno pa preprosto namestimo, brez da bi potrebovali dodatno opremo, veliko predpriprav ali vložiti veliko fizičnega truda. Tako lahko na veliko bolj ekonomičen način poskrbimo, da bo prostor zaživel z novimi vzorci na stenah, ki bodo vabili poglede. 

Neomejena možnost izbire

Dandanes lahko na spletnih straneh, kot je www.stenska-nalepka.si, najdemo ogromno izbiro različnih stilov tapet za steno. Tako lahko opremimo sobo svojih najmlajših z otroškimi nalepkami, ki bodo pričarali posebno vzdušje. Obenem pa imamo na voljo vzorce in motive, ki so primerni za bolj poslovno okolje, kot je pisarna, čakalnica, soba za sestanke ipd.

Naša dnevna soba in kopalnica sta tudi primerni, da jih opremimo s stenskimi nalepkami. Prednost tega je, da to lahko storimo brez skrbi, da bi za sabo pustili madeže ali, da bi potrebovali notranjega oblikovalca. Ko se jih pa naveličamo, pa lahko preprosto kupimo nove, da ponovno osvežimo izgled prostora.

Otroške nalepke za otroško sobo

Vedno bolj popularno je, da opremimo sobo našega otroka s tapetami za steno. Našim malčkom lahko ustvarimo sobo, kjer se bodo počutili, kot da so v svoji najljubši risanki ali pa na pustolovščini. Otroške nalepke lahko najdemo za punce in fante ter v raznovrstnih motivih. 

Članki iz iste kategorije: