Pokrovi platišč

Posted by

Pokrovi platišč so narejeni iz visokokakovostne plastike, ki je namenjena, da vašemu vozilu polepša videz. Oblike so zelo različne in se razlikujejo tudi glede na dimenzijo koles in tudi samega vozila. Pokrove platišč lahko z lahkoto namestimo sami in jih tudi snamemo. Njihova oblika je zelo enostavna in omogoča hitro nameščanje in odstranjevanje.

Morate pa paziti, da jih dobro namestite, ker drugače jih lahko med vožnjo hitro izgubite, kar pa seveda nebo prijetno. Poleg tega pa lahko naredite kakšno nesrečo ali pa si poškodujete samo vozilo. Pri nameščanju bodite pazljivi in preverite, če so pokrovi platišč dobro nameščeni, saj v tem primeru nimate kaj skrbeti. Med vozniki so izredno priljubljeni, saj imajo dolgo življenjsko dobo, njihov material je izredno trpežen in so seveda zelo enostavni za nameščanje in jih v primeru poškodbe ali menjave gum lahko hitro namestite in tudi odstranite ko je to potrebno. V primeru mehanske poškodbe pa imajo pokrovi platišč kar 3 letno garancijo.

pokrovi-platisc-2

Čez čas se bodo pokrovi platišč spremenili

Pokrovi platišč so na vašem vozilu izpostavljeni mrazu, uv žarkom, dežju, snegu in vsem drugim vremenskim razmeram, ki čez čas pustijo tudi posledice. Plastika čez čas spremeni svojo obliko in se vam lahko zgodi, da boste pokrov izgubili med samo vožnjo ali pa je sami sploh ne boste mogli več namestiti na vaša kolesa avta. V tem primeru je vsekakor čas za nakup novih platišč, ki vam bodo ponovno dobro služila naslednja leta. Pokrovi platišč dajejo vašemu vozilu popoln videz in brez njih enostavno ne gre. Na voljo so vam pokrovi velikosti 13˝, 14˝, 15˝ in 16˝. Ko se boste odločili za nakup novih pokrovov platišč, boste lahko izbirali tudi med samo barvo in končno obdelavo, ki bo dala vašemu vozilu popoln videz.

Pokrovi platišč se lahko uničijo pri »gumidefektu«

Gumidefekt je nezgoda, ki se lahko pripeti vsakemu vozniku, ne glede na vožnjo, čas in vremenske razmere. Takrat je vsekakor potrebno gumo zamenjati takoj, ker drugače se vaša pot zagotovo ne bo nadaljevala. Pokrovi platišč pa se lahko na žalost tej nezgodi kar precej poškodujejo in jih ne boste mogli več namestiti na vaša kolesa vozila, zato je potrebno kupiti nove.

Tak kot pokrovi platišč, tudi strešni kovčki spadajo v praktično dodatno opremo, ki jo je vedno pametno imeti na dosegu.

Članki iz iste kategorije: