Paketna dostava

Posted by

Kadar pošiljamo različne pakete, se moramo obrniti na paketnega distributerja, ki se ukvarja s to storitvijo. Obstaja kar nekaj kakovostnih paketnih distributerjev in sami se odločimo, komu bomo zaupali dostavo naših paketov. DPD paketna distrubucija Slovenija velja za enega vodilnih paketnih distributerjev, ki nudi standardne in posebne paketne storitve.

paketna-dostava

Dnevno odgovarja za več kot 4000 paketov v imenu tisočih strank.DPD vam nudi obsežno ponudbo produktov in storitev za domače in mednarodno pošiljanje paketov.Podjetje izvaja kakovostne storitve in ima ugodne konkurenčne cene. Stranke se na to podjetje lahko zanesejo, saj imajo veliko izkušenj na tem področju in pohvalijo se lahko, da dostavljajo pošilkje v 230 držav.Nudijo vam vse rešitve glede nacionalnega pošiljanja paketov.

Podjetju lahko zaupate pošiljanjenavadnih standardnih pošiljk, kot tudi časovno določene pošiljke, ki morajo biti morda pri naslovniku že naslednji dan. Zato je zadolžena ekpresna paketna dostava. Vaši paketi se lahko tudi zavarujejo. Praktično so vsi DPD paketi avtomatično zavarovani do vsote 520 Eur na paket. Če želite, lahko kot pogodbena stranka kadarkoli zavarovanje povišate. Zgornja meja je 13 000 Eur na paket. Podjetje nudi svojim strankam tudi rešitev “po merah”, ki so prilagojene posebnim potrebam in pogojem distribucije blaga. Paketna distribucija 24 ur predstavlja nov steber podjetja City Express.Storitev hitre dostave paketov je zelo uveljavljena, saj naslovnik prejme paket že v naslednji delovni dan.Podjetje je uvedlo tudi črtno kodo z novim IT sistemom za paketno distribucijo v 24 urah.Njen namen je hitrejše in natančnejše zajemanje podatkov z ročnimi čitalniki. Odslej bo s črtno kodo opremljen vsak paket, ki bo šel v dostavo po Sloveniji.v naslednjem delovnem dnevu. Poleg paketne distribucije v 24 urah po celi Sloveniji, pa se podjetje ukvarja še s stortivijo “hitri paket”, ki predstavlja linijsko dostavo v enem dnevu po Sloveniji.

Ukvarjajo pa se tudi s kurirskimi storitvami in vročanjem sodnih in izvensodnih pošiljk. Mnoge stranke, ki pošiljajo svoje pakete in ostale pošiljke v tujino, se radi obrnejo na podjetje DHL express storitve. Podjetje izvaja mednarodne ekspresne dostave, globalna tovorna špedicija, ki se odvija po zraku, morju, po cestah in železnicah, ukvarja se tudi s pakiranjem, hrambo in dostavo paketov po vsem svetu. Skratka z vsem, s čimer se ukvarja DHL, pomaga povezovati ljudi in izboljševati nbjihova življenja.
Pomembno je, da se odločimo za dobrega distributerja in pošljemo pakete, ki morajo biti zapakirani, naslovljeni in označeni s težo, na določen naslov. Paketi so lahko različnih velikosti in tež, a vsi nosijo za nekoga pomembno vsebino, ki mora biti brezhibna in nepoškodovana, ko prispe do cilja..Podjetja pošiljajo svojim poslovnim partnerjem različne pakete po ekspresni poti, saj želijo kar najhitreje rešiti svoje potrebe po izbiri, nabavi in dostavi določenih izdelkov, o katerih se morda pogovarjajo preko elektronske pošte ali po telefonu. Včasih manjši paketi vsebujejo tudi pomembno dokumentacijo, ki je morda potrebna za hitro sklenitev pogodbe oziroma posla med dvema poslovnima partnerjema. V preteklosti so se ob novem letu pošiljajala tudi paketna darila Mnogokrat so ljudje, ki so delali v tujini svojim sorodnikom v domovini pošiljali pakete z darili, ki jih v Sloveniji niso poznali.

Članki iz iste kategorije: