Gostinska oprema za gostilne, restavracije, kuhinje, ...

Gostinska oprema najboljših proizvajalcev

Posted by

Če ste na začetku svoje karierne poti na področju gostinstva, je pred vami morda kar precej zahtevna naloga; tudi nakup kakovostne opreme. Na trgu vam je na voljo povsem nova pa tudi rabljena  gostinska oprema, ne nazadnje si opremo lahko za določen čas tudi izposodite. Kaj se vam v tem hipu najbolj izplača, zagotovo že veste. Če ne, se vam splača nekoliko natančneje preveriti cene različnih ponudnikov za različne stroje in storitve.

Splača se vam poiskati takšnega ponudnika gostinske opreme, ki vam poleg kakovostnih strojev ponuja še možnost montaže ter servisa. Z nakupom opreme priznanih blagovnih znamk boste tudi svojim zaposlenim omogočili višje standarde v kuhinji.

Profesionalni pristop ponudnika gostinske opreme

Dober ponudnik gostinske opreme v svojem prodajnem programu nudi vse na enem mestu – za pripravo in delitev hrane ter pijače. Prav tako vam mora zagotoviti povsem profesionalni pristop pa tudi učinkovito pomoč pri projektiranju, nabavi, montaži ter serviranju sodobne opreme, domačih in tujih proizvajalcev.

Gostinska oprema - SBM dehidrator
SBM dehidrator je gostinska oprema ki omogoča najučinkovitejše in okolju prijazno obdelavo organskih odpadkov, ki nastajajo v kuhinjah

Takšen ponudnik vam omogoča tudi aktualne novice iz sveta gastronomije. Na njegovi spletni strani lahko preberete zanimive članke ter se tudi na takšen način podučite o novih tehnično-tehnoloških rešitvah in zadnjih trendih na področju gastronomije. V spletni trgovini lahko izbirate med zelo široko ponudbo opreme za kmečke turizme, šole, vrtce, hotele, profesionalne kuhinje, bare, gostilne.

Nova in rabljena gostinska oprema z možnostjo ugodnega financiranja

Priznani spletni ponudnik vam ponuja kakovostno gostinsko opremo za vsako panogo. Na voljo vam je tako nova kot tudi rabljena gostinska oprema, in to z možnostjo zelo ugodnega financiranja. Ponujen vam je tudi zelo odziven servis ter podpora za brezskrbno in brezhibno pomivanje.

Zagotovljena vam je tudi možnost dolgoročnega najema pomivalnega stroja, ki ga kasneje lahko odkupite. Odlična novica je še ta, da je odkup možen po obrokih. Za vse podrobnejše informacije vam je ponudnik na voljo tudi preko elektronske pošte ali pa telefonskega klica.

Nakup brezkompromisnega havbni pomivalnega stroja

Si želite pri svojem gostinskem poslu imeti briljantne kozarce, sijočo posodo, bleščeč pribor, higienske skodelice? Novi havbni pomivalni stroj vam omogoča vse omenjeno. Dobavljiv je v treh možnih različicah. Preko nastavitev programske opreme se lahko učinkovito prilagodi posodi ter priboru.

Članki iz iste kategorije: