Nov nagrobni spomenik

Posted by

Nakup novega nagrobnega spomenika nam velikokrat predstavlja velik stres, saj želimo dobiti kvalitetne materiale po ugodni ceni. Pri VM Kunovar vam tako nudimo pester izbor ugodnih nagrobnikov iz zaloge in nagrobnikov, ki jih izdelamo po vašem naročilu. Vsi naši izdelki so kvalitetno izdelani in imajo moderen dizajn.nagrobni-spomenikIzdelava nagrobnega spomenika poteka po vašem naročilu. Najprej nam morate zaupati vašo idejo ali skico, na podlagi katere vam izdelamo predlog. Izbrati morate tudi vrsto tujega ali domačega kamna ter predvideno velikost spomenika. Izbirate lahko med trinajst vrstami domačega in tujega kamna ter obilo različnimi barvami in odtenki.
Vsi naši nagrobni spomeniki in napisi na nagrobnikih so izdelani iz kvalitetnih in vrhunskih materialov, ki so odporni na vse vremenske razmere in so dolgo obstojni.

Obnova obstoječega nagrobnega spomenika

Vaš obstoječ nagrobni spomenik lahko osvežimo in popravimo na star ter prvoten videz. Lahko vam ga tudi osvežimo z novimi napisi v poljubni obliki in barvi. Na izbiro imate možnost strojnega, ročnega ali peskanega klesanja črk, kjer naredimo zlate, srebrne ali barve črke. Izberete lahko tudi bolj izbočene črke iz kovine ali keramike, ki bodo vašemu nagrobniku dale bolj klasičen, a vseeno eleganten videz.


V kolikor želite, da ima nagrobni spomenik vaših najbližjih tudi kakšen dodatek, imate na voljo izbiro med šestimi svetovnimi in domačimi proizvajalci. Za vas imamo na voljo širok nabor dodatkov, kot so elektronske in navadne sveče, vaze iz različnih materialov in barv, različne velikosti in oblike križev, golobice, angelčke, kipce in druge simbole.

Posebno ugodna ponudba

Na naši strani si lahko ogledate tudi skice in seznam posebno ugodnih nagrobnih spomenikov. Zavedamo se, da vam nov spomenik predstavlja velik strošek, zato smo se odločili, da vam določene nagrobnike ponudimo po znižani ceni. Ker imamo nagrobnike že na zalogi, jih lahko dostavimo in namestimo na lokacijo grobnega prostora v zelo kratkem času.

Članki iz iste kategorije: