masažna pištola

Masažna pištola za vsak žep

Posted by

Sodobno zasnovana masažna pištola omogoča impresivne rezultate – najhitrejšo aktivacijo, regeneracijo in okrevanje po poškodbah. Lahko rečemo, da takšna naprava lahko nadomesti športne in tradicionalne terapije. Sicer pa je pištola za masažo v tem hipu na trgu označena kot ena od najbolj priljubljenih naprav v svetu športa. Razlogov za njen nakup je več kot dovolj.

Z masažno pištolo v primerjavi s penastimi valjčki lahko izjemno natančno pa tudi globoko obravnavate predele okoli mišice ali na njej. Je idealen pripomoček za obravnavo najbolj togih, težje dostopnih vozlastih področij, kot so na primer trapezi, velike prsne ter zadnjične mišice, mišice okoli kolka. Omenjene skupine mišic je namreč izjemno težko masirati s penastim valjčkom.

Vrhunska naprava za vse ljubitelje športa

Masažna pištola je predvsem dobrodošla za vse ljubitelje športa. Takšno napravo lahko koristno uporabljajo za učinkovito ogrevanje mišic ali pa kot odlično pomoč po regeneraciji po sami vadbi. V svoje dinamično raztezanje pred vadbo lahko vključijo le nekaj minutno aktivacijo s pomočjo pištole za vadbo. Opazili bodo veliko boljšo odzivnost mišic, prav tako tudi precej izboljšan obseg gibljivosti. Ne nazadnje pa se zelo zmanjšajo tveganja za najrazličnejše poškodbe.

masažna pištola
Masažna pištola pomaga pri regeneraciji mišic, po treningu ali poškodbah.

Že samo deset do petnajstminutna uporaba masažne pištole po treningu pomaga regenerirati mišice, zmanjševati njihovo napetost ter bolečino. Posledično je tudi sama priprava mišic na naslednji trening veliko boljša.

Lajšanje bolečin po celem telesu

S pomočjo pištole za masiranje si lahko lajšate bolečine, in to po celem telesu. Masažna pištola mora postati del vašega življenja, še posebej če imate kronične bolečine, poškodbe ali če opravljate veliko fizičnega dela. Z le nekaj minutno uporabo na dan boste blažili napetost, vozle in bolečine na svojem telesu. Svojo si lahko priskrbite tukaj https://wook.si/. Identično uporabljamo tudi sami in je nepogrešljiv del opreme pri regeneraciji po treningu.

Poglejte si uporabno vrednost masažne pištole ter spoznajte enostavnost njene uporabe.

Pištola za masažo je izjemno dobrodošla naprava za vse tiste, ki se dnevno soočate s težkimi nogami, glavoboli, lumbalgijo. Naprava je se odlično obnese tudi v primeru zdravljenja bolečin v vratu. Takšna težava je danes neredka. Povzročata pa jo zlasti nenehno gledanje v pametne naprave, prisila drža, ki je posledica sodobnega sedečega dela.

Cenovno dostopnejša in bolj priročna v primerjavi s tradicionalnimi masažami

Masažna pištola je torej v primerjavi s tradicionalnimi masažami ne samo cenovno dostopnejša, temveč tudi veliko priročnejša. Sami veste, da so stroški tradicionalnih masaž lahko precej visoki, obenem pa za to porabite kar nekaj časa. Kljub temu da je znesek masažne pištole višji od ene masaže, a se vam nakup na dolgi rok več kot pa le izplača – ne prihranite samo veliko denarja, temveč tudi ogromno časa.

Članki iz iste kategorije: