Kodirani avtomobilski ključi za vse, ki radi izgubite ključe

Posted by

Kodirani avtomobilski ključi pomenijo rešitev za vse, ki so izgubili ali pokvarili avtomobilski ključ.
Predstavljajte si scenarij. Grozno se vam mudi na poslovni sestanek. Pred tem pa morate odpeljati otroke v službo. Kot po naključju ste danes vstali rahlo prepozno. Kot vsako jutro vas tudi tokrat čaka enako opravilo. Pripraviti morate vse potrebno za svoje otroke, nato pa morate še sami pozajtrkovati.

Kot nalašč boste danes spustili zajtrk in se v celoti posvetili otrokom, katere boste po hitrem postopku spravili v avto. Vendar presenečenje. Preden vam uspe odkleniti avtomobil ugotovite, da ključ ne deluje, vrata se ne odklenejo. Seveda presenečeni poskusite še enkrat in tudi tokrat ni sreče.

Nato se odločite, da boste probali odpreti ročno. Ključ vstavite v ključavnico in obrnete. Ne gre. Ključ ne odklepa avtomobila. Kaj sedaj? Sedaj ne zamujate le na služben sestanek, sedaj tudi vaši otroci zamujajo v vrtec in šolo. Pohitite nazaj v hišo in poiščete rezervni ključ po daljšem iskanju in skorajšnjem živčnem zlomu ključ naposled le najdete. Stopite do avtomobila in ga odklenete.

Še sami ne morete verjeti, zato hitro izkoristite priložnost in se z otroki odpeljete novim izzivom naproti. Med tem časom razmišljate v čem je težava, nakar se spomnite oglasa kodirani, kje so omenjeni kodirani avtomobilski ključi.


Kaj pa se lahko zgodi, če vaš ključ ne deluje? Kako bi potem lahko odklenili svoj avtomobil? Odgovor je v rezervnem ključu. Le tega dobimo ob nakupu vozila, vendar se preveč pogosto dogaja, da se tudi ta ali izgubi ali pokvari. Zato morate imeti vedno rezervni načrt. Kodirani avtomobilski ključi predstavljajo ravno to. Strokovnjaki vam izdelajo kopijo, ki bo delovala in izgledala kot tovarniško nov ključ. Le za manj denarja. S posebno tehniko in pravim orodjem se na nov ključ prenesejo vsi podatki in algoritmi, ki bodo omogočili, da boste vrata svojega avtomobila odklenili brez težav.

Članki iz iste kategorije: