Izberite jedilno mizo za prijetno druženje v krogu najbližjih

Posted by

Z veseljem vam bomo dali nekaj koristnih nasvetov pred nakupom jedilne ali kuhinjske mize. Miza pomeni običajno srečanje za člane gospodinjstva, ni le jedilnica. Ob njej se vsi zberejo, da bi skupaj pojedli obrok ali se pogovorili o svojem dnevu. V VidaXL boste našli kuhinjske in jedilne mize, ki bodo ustrezale vsem pričakovanjem. Pred nakupom se prepričajte, kam želite postaviti novo mizo. Izmerite prostor in mizo, da preprečite razočaranje. Dober na

čin za vizualizacijo prostora, ki ga bo zasedla vaša miza, je, da na tla razporedite časopise v obliki in velikosti mize, ki vam je všeč. Izberite mizo, ki ustreza vaši notranji razporeditvi. Lesena miza bo videti dobro v klasičnem ali podeželskem slogu, ko pa les kombiniramo s kovino, dobimo bolj industrijski dizajn.

Miza s stekleno ploščo se odlično poda k sodobni notranjosti. Upoštevajte število oseb, ki jih želite posesti za mizo. Poskrbite, da bodo imeli vsi dovolj prostora. Lahko pa se odločite za klop, ki bo prilagojena mizi. Oblika mize za kuhinjo se mora ujemati s preostalim pohištvom. Okrogla miza je videti super, njena pomanjkljivost pa je, da je ni mogoče prisloniti z eno stranjo do stene.

Zato je pomembno, da pametno uporabite prostor, ki ga imate na voljo. Včasih je prava rešitev barska miza. Ker je miza višja, daje vtis, da je prostornejša in ne zavzema veliko dragocenega prostora. Okrogla jedilna miza pa ima več prednosti. Lahko se pogovorite z vsemi za mizo, lažje je tudi dodati stol, če se drugi malo bolj stisnejo. Pohištvo jedilnice dopolnite z okroglo mizo VidaXL. Naši svetovalci vam vedno z veseljem priskočijo na pomoč s koristnimi nasveti.

Gostinska oprema za gostilne, restavracije, kuhinje, ...

Gostinska oprema najboljših proizvajalcev

Če ste na začetku svoje karierne poti na področju gostinstva, je pred vami morda kar precej zahtevna naloga; tudi nakup kakovostne opreme. Na trgu vam je na voljo povsem nova pa tudi rabljena  gostinska oprema, ne nazadnje si opremo lahko za določen čas tudi izposodite. Kaj se vam v tem hipu najbolj izplača, zagotovo že veste.

Članki iz iste kategorije: