Hotel Zdravilišče Laško

Vas mika obisk zdravilišča v Laškem?

Posted by

Terme oziroma toplice so za marsikoga postale pogosta izbira daljšega ali krajšega počitnikovanja. V termah se navadno veliko bolj spočijejo in domov pridejo polni energije. A izbira toplic pri nas ni tako preprosta, saj je na voljo kar nekaj ponudbe. Zdravilišče v Laškem je ena od boljših izbir, kar vedo povedati tako najmlajši, odrasli kot starejši.

Hotel zdravilišče Laško vas bo verjetno najprej zanimal, če si boste kdaj zaželeli dopustovati v zdravilišču. Na spletu lahko preverite, kako je hotel videti navzven in kaj vam ponuja njegova notranjost.

Spoznajte tipične lastnosti hotela zdravilišča v Laškem

Marsikoga pri izbiri destinacije počitnic najprej zanima, kateri hoteli so na voljo. Ko izberejo najprimernejšega, se njihovo raziskovanje nadaljuje. Nekatere zanima celo sama zgodovina hotela.

Hotel zdravilišče Laško je nastal na temeljih več kot 165-letne zgodovine. Izvedeli boste, da je hotel dobrodošla izbira zlasti za tiste, ki cenijo toplo vzdušje pa tudi domačnost osebja, ki je zaposlen v njem. Zasnovan je brez arhitektonskih ovir. Posledično je dostopanje do njega sila preprosto in primerno tudi za vse tiste goste, ki jih pestijo težave pri gibanju.

Hotel Zdravilišče Laško lobby
Lobby Hotela Zdravilišče Laško je prostoren in prijeten prostor, kjer se lahko prijavite, sprostite ali uživate ob pijači. Hotel ponuja različne wellness storitve, termalne bazene in zdravstvene programe. Hotel se nahaja v mirnem parku ob reki Savinji, le 15 minut hoje od centra Laškega.

Na sploh hotel Zdravilišče Laško slovi po tem, da velja za prijeten medgeneracijski hotel. V njem zato lahko najdemo na primer zelo veliko nasmejanih dedkov, babic, mlajših staršev, otrok.

Lokacija hotela Zdravilišče Laško

Kompleks je postavljen v neokrnjeno naravno – tik ob reki Savinji, in sicer na robu njegovega parka, ki je star več kot sto let. Do centra mesta Laško vas loči zgolj 15 minut sprehoda.

Sobe v hotelu Zdravilišče Laško so vam na voljo na dan prihoda od 14. ure dalje. Na dan odhoda pa morate sobo zapustiti do 11. ure. Hotel predstavlja center zdravstvenega in wellness turizma s programi in storitvami za dobro počutje in zdravja.

Preživljanje dneva v sproščujočih termalnih bazenih

Kaj vse vam lahko ponudi hotel Zdravilišče Laško? Dan najprej lahko pričnete preživljati v sproščujočih termalnih bazenih. Tam vam bo termalna zdravilna voda okrepila telesno moč in olajšala gibanje. Nato se lahko sproščate z drobnimi razvajanji v centru lepote in zdravja.

Terapevtski bazen Hotela Zdravilišče Laško za vodno terapijo, ki je uporabna pri različnih zdravstvenih stanjih. Vodna terapija uporablja fizikalne lastnosti vode za pomoč pri zdravljenju in vadbi bolnikov

Obisk hotela v Laškem vam bo omogočil, da boste na izjemno učinkovit način poskrbeli za svoje počutje in zdravje.

Članki iz iste kategorije: