Troy ima dovolj moči za spopad z močnimi snežnimi padavinami

Posted by

Če vprašate mene, imajo pnevmatike snežne freze Troy Bilt Storm 2410 svoje prednosti in slabosti. Všeč mi je, da se nisem nikoli ukvarjal s praznimi pnevmatikami v hladnem vremenu, vendar sem opazil, da je pri tem prišli do manjšega oprijema. Ne pravim, da je bil slab, vendar sem lahko ugotovil, da je daleč od oprijema, ki ga dobimo z gumijastimi pnevmatikami. Vendar, ko premikate to snežno enoto okrog, se zaradi pnevmatik lepo drsi.

Cena

Enota Troy Bilt Storm 2410 se prodaja za približno 800 dolarjev. Snežne freze lahko kupite za več ali manj, vendar glede na to, da je to Troy Bilt in kako dobro je delovalo, mislim, da to predstavlja dostojno ceno. MTD izdeluje odlične izdelke in prepričan sem, da bo to trajalo več let. Samo ne pozabite vedno uporabiti svežega bencina.

Končna ocena

Moram priznati, da sem malo žalosten. Medtem ko imam rad to snežno frezo, je prevelika za mojo površino. Za površino mojega prijatelja Danilota je popoln. Všeč mi je ta stroj in kako delo resnično opravi namesto vas. Razen na nekaterih mestih, ko se dovoz sreča z travo, nikoli nisem imel občutka, da se moram boriti s tem strojem. Zgodilo se je samo v enem primeri, ko je bila luknja v travi in stroj ni vedel, kam bi šel.

Skratka, mislim, da je to dobro izdelan stroj in primeren za domačega lastnika ali celo za krajinarja, ki sneg čisti izven zimskega časa.

Troy Bilt je znan po svojih vrhunskih izdelkih, ki so izdelani iz trajnega materiala. Snežna freza Troy Bilt Storm 2410 je dvostopenjska freza, ki se bo spopadla z vsemi globinami snega. Ugotovili smo, da je stroj enostaven za uporabo in ima enostaven zagon.

Snežna freza Troy-Bilt Storm 2410 ima veliko moči, da v kratkem času odstrani veliko snega. Čisti lahko več kot 60 cm, kar je dovolj široko, da v nekaj prehodih očisti dovoz. Troy-Bilt se lahko spopade z globokimi snežnimi zameti in spolzkimi površinami. Sesalna odprtina je visoka 53 cm, kar zadostuje, da v sveder in impeler vnesete večje količine snega naenkrat. 15-palčne pnevmatike vam dajo moč nad snegom in poskrbijo, da snežna freza ostane na tleh, ko greste skozi spolzke zavoje. Štiritaktni motor v tej snežni frezi je ogromen, s prostornino 243 kubičnih centimetrov.

Članki iz iste kategorije: