Termovke kot odlično poslovno darilo

Posted by

Lasersko graviranje na termovke

Termovke so darilo nekoliko višjega cenovnega ranga. Ravno zato je še toliko pomembneje, da ste previdni pri brandiranju. Priporočamo vam zmerno velik logotip na termovki. Še najbolje se obnese tehnika laserskega graviranja. Če je pri brandiranju termovke v ospredju predvsem zmernost, ste pri oblikovanju embalaže lahko veliko svobodnejši. Svoji oblikovalski domišljiji dajte krila. Poleg lahko dodate tudi kakšen dodatek, kot je na primer reklamni letak.

Šele celovito dodelano poslovno darilo dobi na vrednosti. Najbolje pa se obnesejo tista, ki pripovedujejo zgodbo vašega podjetja. Če se na tem področju ustvarjanja ne znajdete prav dobro, vam pri tem lahko v veliki meri pomagajo številna podjetja. Ta se ukvarjajo ne samo s prodajo praktičnih poslovnih daril, temveč celovito poskrbijo za obdarovanje vaših sodelavcev.

Flaška za vodo
Le redkokdo med vami nima doma, na delovnem mestu ali kje drugje priljubljene flaške za vodo.

Flaške za vodo v ličnih podobah

Le redkokdo med vami nima doma, na delovnem mestu ali kje drugje priljubljene flaške za vodo. Te so v zadnjih letih postale izjemno priljubljene tudi kot poslovno darilo. Če flaške za vodo niste kupili sami, pa vam jo je zagotovo podaril vaš delodajalec. Večina delodajalcev svoje zaposlene vsaj enkrat na leto obdarijo s kakšnim praktičnim darilom, ki pa potem lahko koristno doma ali pa v službi uporabljajo več let zapored.

Tudi sicer so flaške za vodo v tem hipu eden od najbolj zaželenih produktov na področju obdarovanja. Flaške niso samo izjemno praktične za uporabo, temveč praviloma tudi zelo prikupnega videza. Nekatere med njimi so oblečene v lične barvne odtenke kakovostnih materialov, ki lepo krasijo steklenico.

Flaška za vodo z logotipom vašega podjetja

Nekateri med vami pa imate svoje podjetje. V tem primeru flaške za vodo lahko vi podarjate drugim. Najprej dobro premislite, kakšna velikost flaške je najustreznejša. Nato izberite material, iz katere je flaška izdelana. Najbolj cenjene so zagotovo steklene flaške.

Članki iz iste kategorije: