Darilo za fanta - odpirač

Pestra izbira daril za fante

Posted by

Darilo za fanta mora biti v prvi vrsti praktično in uporabno. Seveda je dobrodošlo tudi to, da je lepega oziroma prijetnega videza. Preden svojemu fantu, prijatelju, sodelavcu, partnerju kupite presenečenje, se seveda pozanimajte tudi o prav vseh njegovih aktivnostih oziroma hobijih.

Darilo za fanta je seveda izbrano tudi glede na njegov izgled. Če na primer nosi brado, mu lahko podarite set izdelkov, ki vključuje vse, kar je potrebno za lepo negovano brado. Če oseba moškega spola rada pije kavo, ji lahko podarite personalizirano skodelico.

Darilo za fanta - igralne karte
Če je navdušenec nad kartami je idealno darilo za fanta set igralnih kart

Čeprav je že leta priljubljeno igranje spletnih iger, pa ljudje še vedno radi sedemo za mizo v krog dobre družbe in skupaj odigramo kakšno družabno igro v fizični obliki. Če morate obdariti svojega partnerja, za katerega veste, da se navdušuje nad kartami, mu lahko za rojstni dan ali ob kateri drugi priložnosti podarite set črnih igralnih kart.

Darilo za fanta v obliki seta črnih igralnih kart predstavlja komplet atraktivnih barv v privlačni kovinski prenosni črni škatlico. PVC igralne karte so v črni barvi, za piko na i pa poskrbijo pozlačeni in posrebreni motivi. Ti še kako vzbujajo pozornost, in to na prav vsaki igralni mizi. Kovinska prenosna škatlica pa vam omogoča, da lahko karte brez poškodb prenašate naokoli.

Darilo za ljubitelje odličnih koktejlov

Nad odličnimi koktejli se zagotovo navdušuje vsaj eden od vaših prijateljev. Če v kratkem kaj praznuje, mu lahko podarite kar set za izdelovanje koktejlov. Na voljo so 7-delni seti za koktejle, ki predstavljajo izvrstno darilo za vse tiste, ki imajo radi okusne in osvežilne pijače.

Osnovna orodja za bar za začetnike in navdušence nad koktajli

Set vključuje koktejl mešalnik oziroma shaker, dvojni merilni lonček, drobilnik ledu., držali za izlivanje, cedilo, vilico in žlico za mešanje, knjižico z recepti. Seveda naj darilo za fanta poleg vključuje še personalizirano čestitko ali pa na primer set hladilnih kamnov. Ti se namreč odlično podajo skupaj z izbranim setom za mešanje koktejlov.

Darila za zbiralce odpiračev

Marsikomu odpirač za pijače lahko ne pomeni prav ničesar, morda samo to, da si z njegovo pomočjo lahko odpre svojo priljubljeno pijačo. Po drugi strani pa nekateri ljudje takšne pripomočke zbirajo.

Če morate obdariti koga od svojih najbližjih, ki zbira odpirače, je lahko odpirač v obliki naboja res prav posebno darilo. Takšnega zagotovo še nima v svoji zbirki odpiračev.

Članki iz iste kategorije: