tonerji za laserski tiskalnik

Kako prihranimo pri tiskanju dokumentov in slik?

Posted by

Zmožnost izdelovanja slik in dokumentov v domačem ali poslovnem okolju je vedno velika prednost. Neizogibno dejstvo je, da se bomo morali sčasoma soočiti z nakupom novih barv. Pomembno je tudi, če lahko pri nakupu potrošne pisarniške opreme prihranimo nekaj denarja. To pa je mogoče storiti tako, da so kartuše, ki jih uporabljamo primerne za zadano nalogo. Seveda je tudi ključno, če poznamo osnovne zmogljivost strojne opreme za tiskanje. Z nekaj preprostimi triki lahko prihranimo ogromno količino barve kot tudi denarnih sredstev na kratki in dolgi rok.

Originalne kartuše so namenjene za visoko-kakovostni potisk papirja

Originalne ali OEM barve so najbolj razširjene izmed vseh vrst. Proizvajajo jih Toshiba, HP, Lexmark in druga podjetja. Namenjene so izdelovanju slik, računov, načrtov in raznih dokumentov pri zelo visoki kakovosti. To je tudi razlog, da se jih priporoča za uporabo v profesionalne namene. 

Novejši tonerji so izredno priljubljeni v številnih podjetjih
OEM kartuše vsebujejo pa tudi kakovostno barvo, ki je obstojna in primerna za izdelavo profesionalno izdelanih slik in tudi številnih listin. Predstavljajo pa zelo visok strošek, če veliko tiskamo. Tonerji za laserski tiskalnik so izredno natančni pri izdelovanju raznovrstnih simbolov, črk in tudi barv. Zato so zelo priljubljeni v številnih podjetjih.

OEM kartuše so narejene po zelo visokih standardih. Vsebujejo pa tudi kakovostno barvo, ki je obstojna in primerna za izdelavo gradbenih načrtov, profesionalno izdelanih slik in tudi številnih listin. Dejansko pa omenjene kartuše predstavljajo zelo visok strošek, če veliko tiskamo.

Originalni tonerji so narejeni za zahtevne uporabnike

Zadnja leta je laserska tehnologija potiska papirja močno napredovala. Novejši tonerji so izredno natančni pri izdelovanju raznovrstnih simbolov, črk in tudi barv. Zato so zelo priljubljeni v številnih podjetjih, kjer je natančnost potiska papirja ključnega pomena. 

Kako tiskalnik ali multifunkcijska naprava sledi koliko tonerja je še na voljo za tiskanje.

Pomembno se je zavedati, da se v tonerjih nahaja barvni prah. Pri procesu potiska lista se zapeče na papir in tako ustvari celotno sliko.

Članki iz iste kategorije: