Zavarujmo svoj telefon z ovitkom

Posted by

Skoraj vsem se nam je že zgodilo, da smo iz trgovine prinesli nov mobitel, nakar smo ga ponesreči opraskali ali drugače poškodovali. To je izredno boleče, saj je nova mobilna naprava lahko zelo draga. S torbicami za mobitele pa zavarujemo našo napravo pred mnogimi nevarnostmi. Tako so ponesrečeni padci ter drugi udarci popolnoma neškodljivi. Obenem pa onemogočimo drugim predmetom, kot so ključi, kovanci ter žepni pesek, da opraskajo zaslon ohišje našega mobija. S tem ohranimo vrednost svoje naprave, kar pride zelo prav, če jo bomo kdaj prodali.

Torbice za mobitele nam nudijo dodatno zaščito

Dejstvo je, da smo vedno izpostavljeni raznim nesrečam, ko uporabljamo svoj mobilni telefon. Dovolj je že, da ga kam ponesreči udarimo, pustimo na vroči površini ali pa se nanj usedemo. Tako poškodujemo ohišje, zaslon ter gumbe, kar zniža vrednost telefona. Poleg tega pa lahko tako tudi poškodujemo občutljivo elektroniko, ki se nahaja znotraj mobija.

S torbicami za mobitele pa zavarujemo ohišje ter tudi zaslon pred praskami, razpokami, prahom, padcem ipd. Tako je naša naprava vedno zavarovana, ko jo pustimo nekje, ter ko jo s seboj nosimo.

Boljši izgled našega mobija

Resnica je, da so si vsi pametni telefoni na pogled nekako enaki. Temu je tako, saj vsak proizvajalec opremi svojo napravo s čim večjim zaslonom. Temu je tako, saj ima večina ljudi veliko raje večjo delovno površino, kot pa druge funkcije. Zadnja stran mobija pa je povečini opremljena z eno ali več kamerami ter plastičnim ali aluminijastem ohišjem. 

S torbico za mobitel pa izboljšamo izgled naše naprave ter jo na nek način naredimo edinstveno. Izbiramo lahko med različnimi velikostmi, oblikami ter vzorci torbic, ki bodo dodale osebnost naši mobilni napravi.

Večja funkcionalnost

Čeprav so torbice za mobitele mišljene ohranjanju varnost naše naprave, imajo lahko tudi druge uporabne lastnosti. Tako lahko v njih hranimo bančne kartice in druge dokumente. S tem pa si olajšamo vsakodnevne opravke. Torbice se seveda lahko razlikujejo po dodatnih lastnostih, kot je možnost shranjevanje dokumentov ipd.

Zaščita zaslona

Najbolj občutljiv del vsakega mobija je ravno zaslon. Ta se lahko hitro opraska ali poči pod pritiskom. Tudi če mobilno napravo prenašamo v žepu, lahko opraska njen zaslon žepni pesek, ostri robovi ključev ipd. Tako se tudi majhne razpoke lahko spremenijo v večje. To pa popolnoma pokvari uporabniško izkušnjo telefona, saj se morda nekateri elementi ne bodo mogli več pravilno prikazati na zaslonu.

Nakup različnih torbic za mobije lahko opravimo na spletni strani www.gizzmo.hr. Na spletni strani je tudi bogata ponudba različnih ovitkov, popsocketov, USB polnilcev ter druge opreme za mobilne naprave.

Članki iz iste kategorije: