Servis telefonov vam nudi hitro in ugodno popravilo

Kam nesti telefon v popravilo?

Posted by

Če se vam je vaš pametni telefon poškodoval, potem ga najbrž želite čim prej popraviti in ga ponovno uporabljati. Za to bo najbolje poskrbel servis telefonov, na katerem bodo poskrbeli za to, da boste spet lahko telefonirali, si dopisovali, brskali po internetu, poslušali glasbo, uporabljali različne aplikacije in počeli vse ostalo, kar vam omogoča vaš pametni telefon. Servis telefonov vam nudi hitro in ugodno popravilo, zato v primeru kakršnih koli težav ne čakajte, ampak se čim prej obrnite na njih!

Katere okvare lahko odpravi servis telefonov?

Vse pametne naprave se žal kdaj tudi pokvarijo, ker jih imamo skoraj vedno s seboj, pa se lahko tudi dokaj hitro poškodujejo. To velja za prav vse blagovne znamke, tudi tiste najdražje, saj na napake in poškodbe žal nobena naprava ni imuna. Na servis telefonov se tako lahko obrnete vsakič, ko z vašim telefonom kaj ni v redu.

Servis telefonov lahko odpravi večino težav
Servis telefonov in tablic

Pomagali vam bodo tako pri večjih kot pri manjših okvarah, ki so lahko prav tako zelo moteče in neprijetne ter vas nenehno spravljajo v slabo voljo. Servis telefonov tako lahko med drugim poskrbi za reševanje naslednjih težav:

  • poškodovano steklo ekrana,
  • razbito steklo ekrana,
  • telefon se ne polni,
  • baterija se zelo hitro izprazni,
  • mikrofon ne deluje,
  • neodziven telefon,
  • telefon se noče prižgati,
  • naprava je okužena z virusi,
  • kamera ali fotoaparat ne deluje.

V vseh primerih bodo najprej naredili diagnostiko in ugotovili, v čem je problem, nato pa se bodo z vami dogovorili o tem, ali naj izvedejo popravilo in kakšna bi bila njegova cena. Cena popravila se sicer razlikuje glede na to, za kakšno okvaro gre, in od tega, ali gre samo za popravilo ali pa za menjavo določenega dela. Pri tem pa je cena odvisna tudi od znamke in modela naprave, saj so rezervni deli določenih znamk precej dražji od drugih.

Kaj pa popravilo tablic?

Podobno kot za telefone pa velja tudi za tablice. V primeru okvare tablice se marsikdo obrne na računalniški servis, čeprav je morda servis telefonov boljši naslov za to.

Sploh v primeru, da gre recimo za menjavo stekla ekrana, saj imajo s tem na takšnem servisu veliko več izkušenj – s takšnim popravilom se namreč pri telefonih nenehno srečujejo. To pomeni, da vam bodo lahko popravili tudi vašo tablico!

Ovitki za telefon so lahko izdelani iz različnih materialov, kot so guma, trpežen silikon ali plastika, umetno usnje itd. Ponujajo zaščito pred padci, umazanijo, praskami in drugimi poškodbami ter so trpežni in vzdržljivi. Preberi več …

Članki iz iste kategorije: